Utställningar

"Drömmarnas skog" som är med på Vedic Art-utställningen med Vedic Art Train, vernissage 18 aug 2017.

Aktuellt

Änglavingar

AUGUSTI 2017

Jag var med på en Vedic Art utställning. Det blev en konstistallation med många oplika konstnärer och verk kallad Art Train som ingick i uställningen Ljuset från Norden, Edviks konsthall, den 18 augusti-2 september. Jag hade med en akrylmålning kallad Drömmarnas skog.

Länk till uställningen: www.ljusetfrannorden.se - www.facebook.com/ljusetfrannorden

MAJ 2017

Jag deltar i en samlingsutställningen "Häng med" på Naturum Dalarna, på Björkberget i Siljansnäs. En av bilderna jag har med heter Änglavingar. Ett 20-tal olika konstnärer deltar med två verk var. Utställningen pågår 26-27 maj.

NOVEMBER 2014

Den 3 november var det vernissage på en samlingsutställning på Hotell Gustav Wasa i Borlänge med konstnärer som under året ställt ut på Galleri AQUA. Jag visade mina porträttbilder tryckta på canvas.

APRIL 2014

Under några veckor i april ställde jag ut nio bilder på det lilla galleriet "AQUA" i Borlänge, i en konstnärsbutik.  Utställningen gick under namnet Naturnära med bilder som är ett steg närmare naturen än de bilder jag visade på Lions utställning på Kupolen.

MARS 2014:

I mitten av mars invigdes Lions utställning med 17 olika konstnärer på Kupolen i Borlänge, där även jag var med.  Jag hade jag nio bilder med på utställningen - fem konstbilder tryckta på duk, två naturbilder tryckta på artpapper (ColdPress Natural/Bright White) samt två små bilder som representerade båda grupperna av bilder. Denna utställning pågick i två veckor. 

MAJ 2013

Konstbilder tryckta på duk samt naturbilder tryckta på artpapper, sammanlagt ca 20 bilder, visades på Stiftsgården under flera veckor. De ställdes ut i en lugn naturnära miljö där det fanns möjlighet att se bilderna i lugn och ro på egna villkor.

----------------------------------------------

2017 - Edviks Konsthall, Stockholm

2017 - Naturum Dalarna, Siljansnäs

2014 - Hotell Gustav Wasa, Borlänge

2014 - AQUA, minigalleri, Borlänge

2014 - Lions, Kupolen, Borlänge

2013 - Stiftsgården, Rättvik

2012 - Lions, Borlänge

2011 - Rättviks konsthall, Dalakonst

2008 - Dalarnas konstmuseum, Falun (examensarbete)